Hungarikum Hétvége a Várban

paprika

Július 24-27. között rendezik meg az első Hungarikum Hétvégét Budapesten, a Várban.  Barackpálinkás és paprikás fagyi, 100 éves szikvízkészítő gép, Oszvald Marika, Peller Károly, operett, táncház  és solymász bemutatók is színesítik az első Hungarikum Hétvége programját, amely jövő héten csütörtökön 11 órakor nyitja meg kapuit.

 Színes programokkal, divatbemutatókkal táncos zenés produkciókkal, különleges gasztronómiai ínyencségekkel is készülnek a szervezők az első Hugarikum Hétvégére. A Kürt Zrt. adatmentési bemutatóján túl saját zenekarral is szórakoztatja majd a közönséget. A vendégek a különleges, limitált kiadású Tokaji Aszúk és aranyérmes pálinkák mellett július 24-én (csütörtökön) a Buda Folk Band, július 25-én (pénteken) a Kürt Band, július 26-én (szombaton) a 100 tagú Cigányzenekar zenéjére, július 27-én (vasárnap) délután pedig Oszvald Marika operett műsorának kíséretében ízlelgeheti Magyarország büszkeségeit.

A jó hangulatról a pálinkafőzdék, borászatok és a tradicionális magyar ételek gondoskodnak! A megnyitón részt vesz Fazekas Sándor Földművelésügyi miniszter, a Hungarikum Bizottság elnöke, aki csütörtökön 11 órakkor nyitja meg a rendezvényt.

 Nemzeti Bulvár