Új darab készül Csurka Lászlóval

csurka-laszlo

A Nemzeti Bulvár nem hivatalos információi szerint Csurka László színművész főszereplésével novemberben új bemutatóra számíthatnak a színház rajongói, s zenés kirándulást tehetnek a női lélek bugyraiban Te két szike gyerek! címmel. Íme egy kis ízelítő a Pozsgai-darabból.

Két őszülő úr álldogál minden éjjel egy budapesti presszó pultjánál, és ha eljön a záróra, a hajnali kettő, a kíméletlen, ám gyönyörű presszósnő azonnal kidobja őket. Ám a mai nap máshogy alakul: Kriszta nem akar hazamenni, mert történt valami, amitől inkább a két szerelmes úriember társaságában marad. Krisztát ugyanis elhagyták, megcsalták, és mindenre elszánta magát. De szerencsére ott a két fickó, akik a saját életbölcsességük alapján meg tudják vigasztalni, sőt kiutat mutathatnak. Mivel? Természetesen a dalokkal, amelyek gyógyszert jelentenek az ilyen állapotokban. Különösen, ha a bárzongorista, Feri álmatlanságban szenved, és szívesen segít is neki ebben a hajnalig tartó, rögtönzött show műsorban…
A felhangzó dalok közül pár cím: A vén budai hársfák, Kezedben az ifjúságod, Gyere, ülj kedves mellém, Bözsi ne sírjon, Tanulj meg fiacskám komédiázni, Szép esténk lesz, Egy tisztes őszes halánték, Az alvilágnak nincs romantikája, Fekete hajú kis gimnazista voltál, és még számos sláger.
A kísérlet sikerül, Kriszta megvigasztalódik, már azt is látja, kit kell választania. A két öregúr legnagyobb sajnálatára nem ők az esélyesek…”

Szereplők:
KRISZTA, presszósnő – BÁTYAI ÉVA
EGYIK SZİKE – CSURKA LÁSZLÓ
MÁSIK SZİKE – MAROS GÁBOR
Szerkesztette és rendezte: POZSGAI ZSOLT