Új sorozat a Nemzeti Bulváron: Szép magyar lányok

sz-p2

Szinte közhely, de igaz, hogy a magyar lányok messze földön híresek szépségükről. Ezt persze mindig jóleső érzés hallani, ám mi akkor esünk igazán ámulatba, ha a különlegesség, a szépség a belsővel is harmonizál. Új sorozatunkban egyszerre értelmes és szép lányokat mutatunk be.

Szilvási Petra 13 éves múlt, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulója. Menedzsere, Molotov Attila egy áruházban pillantotta meg, miközben szüleivel vásárolt, ott szólította meg őket.

Petra nagyon szorgalmas kislány, mert szeretne megfelelni mind a szülei, mind pedig az iskola elvárásainak. Külön öröm, hogy iskolájában támogatják elképzeléseit, nem próbálják lebeszélni álmairól. Hálás osztályfőnökének is, köszöni figyelmét és megértését.
Menedzsere áradozik róla, mint mondja, Petra végtelenül jólelkű lány, a féltékenység és irigységből szemernyi sem jutott neki, azonban fiatal kora ellenére tájékozott a világ dolgairól és határozott elképzelései, véleménye van sok mindenről.
A modellkedés mellett fontosnak tartja a diploma megszerzését. Szerencsére a gimnázium, ahol tanul tudásban és az erkölcsi nevelésben egyaránt jó alapokat ad.

Pályáját figyelemmel fogjuk kísérni portálunkon, s reméljük, hamarosan találkozhatunk vele a magazinok divatanyagaiban is. Ami talán már nincs is olyan messze, hiszen az idei Glamour Women of the Year meghívott vendégei közt is szerepelt.